Festészeti Könyv bemutató

Örömmel tudatom az Online Festőművész Magazin kedves olvasóival, hogy megjelent a legújabb ingyenesen letölthető festészeti könyvem.

Eddig már összesen 7 db. ingyenesen letölthető elektronikus könyvem jelent meg a festészetről. De talán mondhatom, hogy erre vagyok a legbüszkébb.

Ez a festészetről írt könyv, összesen 78 oldal terjedelmű lett, A/4-es méretben. Ha ezt egy hagyományos A/5-ös méretben szerkesztettem volna be, akkor bizony ez egy több mint 150 oldalas könyv lett volna, ami már kezdi megközelíteni a rendes könyvek terjedelmét.

Ez bizony nem kis teljesítmény még tőlem sem, noha magam egy kissé grafomániás vagyok. 🙂

 

 

A könyv címe: A régi festészeti technikákról

 

A könyvben sok mindenről szót ejtek. Írok a régi festőmesterekről és be is mutatok néhány kiemelkedő mestert. Ezen kívül beszélek néhány ma élő nagy művészről is akik követik a régi mesterek hagyományait.

Olvashatsz továbbá a régi mesterek műhelyében zajló életről, az atelierekről és az akadémiák kialakulásáról is.

De írok benne a régi mesterek néhány festőtechnikájáról, és az általuk használt anyagokról, az alkotói folyamatokról is, meg persze ha már itt tartunk akkor belecsempésztem egy két jól bevált régi festőszer receptet is.

Szóval a könyv nagyon hasznos ismeretanyagokat ad minden amatőr és profi, kezdő és haladó alkotónak, festőnek, festőművésznek egyaránt.

Ha pedig valaki olyannak akad a kezébe, aki maga nem alkot, de szereti a festészetet, érdeklődik a művészetek iránt, akkor azt gondolom, hogy az ő számára is igazi csemege lesz ez a kiadvány, hiszen Magyar nyelven ilyen, ehhez hasonló ismeretanyag már több évtizede nem jelent meg.

 

 

Töltsd le az ajándék könyvet!

 

Kattintasz, és 3 perc múlva már olvashatod is a könyvet! 

 

Hozzászólások fontossága

 

Kedves olvasóm!

 

Ha majd Te is elolvastad ezt a csodálatos könyvet, akkor látni fogod, milyen kiemelt figyelmet szentelek annak a célomnak, melyet talán a küldetésemnek is nevezhetek, hogy beindítsam, kialakítsam a Magyar festők között is azt a párbeszédet amely a festészeti tudás egymással való megbeszéléséről a tapasztalatok átadásáról, egymás segítéséről szól!

Ennek szellemében, bár ez nem kötelező, hiszen a könyvet ingyen, feltételek nélkül tettem elérhetővé, szívesen venném, ha olvasása után, itt a blogbejegyzés alján mindenki leírná a gondolatait a könyvvel, vagy a könyvben tárgyalt témákkal kapcsolatosan.

Várom tehát az olvasók hozzászólásait, kérdéseit, észrevételeit, esetleg kéréseit itt alul, a hozzászólások között.

Sőt!

Tessék egymással is párbeszédeket folytatni, ha erre alkalom adódik!

 

Ha pedig hozzászóltál Te magad is alul, akkor kérlek segíts a népszerűsítésben is! A baloldalon látható kék Facebbok megosztó gomb segítségével kérlek oszd meg ezt a bejegyzést a facebookon is!